zaterdag 26 februari 2011

vrijdag 25 februari 2011

Another uiltje

Jawel, weer een uiltje! Ze zijn ook zo leuk om te maken! En deze heeft me toch een lekker zacht buikje! Thnx mam voor de leuke stofjes :).

Hij is ook direct per post naar mijn moeder gevlogen, om hopelijk geadopteerd te mogen worden! En dat istie, jeeej!

donderdag 24 februari 2011

Paarse nagels

Dat groen werd me toch wat te groen. Daarom ben ik aan de slag gegaan met water marble. Nagellak in het water druppelen en met een satéprikker vormen trekken. Et voila... elke nagel is anders en elke nagel is mooi en uniek op zn eigen wijze! Ik heb gewerkt met de kleuren paars, goud en wit parelmoer en als finishing touch een glitterlakje.

zondag 20 februari 2011

Hartje

Deze keer weer een hartje. Van mijn moeder kreeg ik leuke stofjes mee. Lijkt wel suède.. geen idee! Maar het rafelt niet en knipt fijn! Hij is niet erg netjes... maar dat komt omdat de stof best dik is om doorheen te prikken met je naald. Maar het blijft natuurlijk handwerk ;)

zaterdag 19 februari 2011

Vlinder

Deze vlinder komt ook uit het boek '100 bloemen'.

Blad

Blaadjes voor in/aan de boom. Dit is mijn eerste gehaakte uit het boek '100 bloemen'.

woensdag 16 februari 2011

Uiltje voor oma

Mijn oma is morgen jarig, 88 jaar nog wel! Van haar heb ik het haken geleerd... naja geleerd... Oma kon alleen maar hoedjes maken wat eigenlijk een plat rondje moest worden! Maar wel met haar mooie 'antieke' haken gehaakt! ~ Gefeliciteerd oma ~


Dit uiltje heb ik gemaakt en op een kaart geplakt, die hopelijk vandaag binnenkomt!


Keycord

Om er rete hip bij te lopen tijdens kinderkamp heb ik een keycord gemaakt! Had m wel even moeten strijken voordatie op de foto ging :)

vrijdag 11 februari 2011

Lente hartje

Voor de lente heb ik dit schattige hartje gemaakt van vilt.
Vogeltje op een tak, hertje in de wei, paddenstoeltje erbij. En aan de andere kant een gehaakt vlindertje en een klein paddenstoeltje. Laat de lente maar komen!

donderdag 10 februari 2011

Mapje

Via deze blog kwam ik op een leuke tutorial om een mapje te maken om je notebook. Ik heb een restje tafelzeil, helaas maar één print. Dus daarom is hij niet zo beeldig als die op die andere blog!

Heb je nog tafelzeil over en je doet het weg? Ik wil!!

dinsdag 8 februari 2011

Bloem van vilt

Zodra Michel een avondje er niet is, wat nog wel eens voorkomt, ga ik aan de slag met leuke dingen maken. Zo ook gisteravond. Een bloem van vilt voor aan de sleutelbos.

*Thnx Rens, voor het mooie patroon voor de D. En niet eens in spiegelbeeld :)*

zondag 6 februari 2011

Vogeltje roze en wit

Toen Renske gezellig kwam freubelen dit weekend heb ik dit vogeltje gemaakt van roze en wit vilt. Lintje om z'n nek en een belletje en klaar is Dora. Nu ik dit typ besef ik dat ik mijn nieuwe labeltje ben vergeten ;-). Moet er nog aan wennen!

Gehaakte uiltjes

Via internet kwam ik op het patroon voor deze leuke uiltjes! Super schattig :)

vrijdag 4 februari 2011

Hartje met labeltje roze/wit

Nog een hartje van vilt, maar met nu een uitstekende label. De achterkant van het labeltje was gewoon saai beige, dus dat heb ik beplakt met schattige roze parelmoer bloemetjes. Heeft de andere kant ook nog iets leuks.

Hartje met labeltje

Ik ben weer bezig geweest met hartjes. Deze valt morgen als het goed is bij iemand in de bus! ~Happy Birthday Mean ~

Dit hartje is van beige en roze vilt. Met een schattig roosje in het roze en lintje ook. Verder ben ik bezig met mijn eigen labeltjes. Dat kon ik dus mooi testen! Zijn ze niet leuk??

Lente nagels

Zoals beloofd... mijn lente nagels :). Ik moet toegeven... ze zijn wel errrug groen!!